Nieuwe confrontatie tussen Hamilton en journalisten op komst?

Lewis Hamilton is door de FIA opgeroepen om donderdag aanwezig te zijn tijdens de officiële persconferentie voorafgaand aan de GP van de USA. Het ziet er naar uit dat we daardoor een nieuwe confrontatie tussen Hamilton en de journalisten zullen krijgen.

Even teruggaan in de tijd. Op donderdag, tijdens de officiële persconferentie met de journalisten in Japan haalt Lewis Hamilton plots zijn smartphone boven en begint foto’s met allerlei grappige filters te nemen en plaatst ze via snapchat online. Het begin van veelbesproken snapchat-rel.

Verschillende journalisten menen immers dat Hamilton door zijn gedrag een gebrek aan respect toont tegenover de journalisten. Het ganse verhaal ontaard in een bitsige strijd tussen Hamilton en de journalisten. Hamilton laat via twitter immers weten dat het onschuldig was en dat het zeker niet respectloos bedoeld was.

Tijdens het persmoment op zaterdag in de motorhome van Mercedes weigert Hamilton vervolgens om in te gaan op vragen van de journalisten. Hij beperkt zich tot het geven van een mededeling (Lees: Hamilton zorgt voor relletje met journalisten).

Het belooft nu spannend te worden tijdens de persconferentie op donderdag. Hamilton is door de FIA immers aangeduid voor de persconferentie. In principe moet Hamilton daarop aanwezig zijn, zo niet kan hij bestraft worden.

Uiteraard kan de Brit er ook voor opteren om simpelweg opnieuw aanwezig te zijn en amper een antwoord te geven op de vragen. Grote vraag is echter of Hamilton het er opnieuw op waagt om zijn smartphone boven te halen …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022