Magnussen na geruchten over IndyCar: “Mijn focus ligt op Renault en de F1”

Kevin Magnussen focust zich wat zijn toekomstplannen betreft vooral op de F1 en Renault.

De voorbije dagen waren er geruchten over een eventuele overstap van Kevin Magnussen naar de IndyCar in Amerika. De Deen doet dit echter af als pure speculaties. Zijn focus ligt naar eigen zeggen helemaal op de Formule 1 en Renault.

“Ik zie geruchten over mij in de IndyCar,” zei Magnussen op Twitter. “Ik ben een grote fan van de IndyCar maar dat zijn slechts geruchten, niets meer dan dat.”

“Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn toekomst zich in de Formule 1 bevindt en er bestaat geen twijfel over dat ik, indien het mogelijk is, nog heel wat jaren bij Renault blijf.”

“Er valt jammer genoeg nog niets aan te kondigen over mijn toekomst maar hopelijk zal dat weldra wel het geval zijn. Ik ben zelf ook erg ongeduldig!”

Vorige week bevestigde Renault Nico Hulkenberg als eerste rijder. De Duitser komt over van Force India. Kevin Magnussen en Jolyon Palmer vormen momenteel het rijdersduo bij Renault. Minstens een van beide zal dus plaats moeten maken, al valt ook niet uit te sluiten dat Renault voor een volledig nieuw rijdersduo kiest.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022