Nieuw F1-game komt eraan

Goed nieuws voor gameliefhebbers. Codemasters kondigde vandaag F1 2013 aan voor Playstation 3, Xbox 360 en PC.
image
Het duurde wat langer dan normaal, maar uiteindelijk kregen we vandaag dan toch de nieuwste telg van Codemasters, F1 2013, te zien. Er worden op alle vlakken verbeteringen aangebracht, maar de grootste nieuwigheid is ongetwijfeld de toevoeging van de F1 Classics.

Hierbij is het mogelijk om te rijden met legendarische wagens op al even legendarische omlopen. Let wel op, wie alles vanaf dag 1 wil spelen, zal de Classic Edition moeten aanschaffen. Die bevat nog twee pakketten met extra circuits, content uit de jaren negentig met rijders als David Coulthard, Eddy Irvine of Jacques Villeneuve en de wagens van onder andere Williams en Ferrari, en andere game modi. Die twee extra pakketten komen uiteraard ook naar de gewone versie, maar dan iets later als downloadbare content.

De gewone editie bevat dan weer rijders uit de jaren tachtig, zoals Nigel Mansell, Mario Andretti, Emerson Fittipaldi en Gerhard Berger. Bijhorende wagens van onder meer Williams, Lotus en Ferrari zijn uiteraard ook aanwezig. Als kers op de taart wordt het commentaar voorzien door niemand minder dan Murray Walker.

Er werd ook een trailer van de Classics vrijgegeven. De beelden spreken uiteraard voor zich.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}