Nieuwe hersenoperatie voor Alex Zanardi

Voormalig F1-piloot Alex Zanardi heeft een vierde operatie ondergaan. De nieuwe hersenoperatie is naar verluidt succesvol verlopen maar de toestand van Zanardi blijft kritiek.


Na zijn zwaar ongeval met een handbike verkeerde Zanardi lange tijd in een coma maar een dikke week geleden leek de 53-jarige Italiaan langzaam aan de beterhand. Zanardi werd toen uit zijn coma gehaald en overgebracht naar een gespecialiseerd revalidatiecentrum.

De toestand van Zanardi verslechterde enkele dagen geleden echter opnieuw en Zanardi werd opnieuw overgebracht naar de afdeling intensieve zorgen. Zaterdag onderging hij vervolgens een nieuwe ingreep.

“Wat de klinische toestan van Alex Zanardi betreft laat het San Raffaele ziekenhuis weten dat daags na de overbrengen naar de neurochirurgische intensive care onder leiding van professor Luigi Beretta , dat de patient een delicate neurochirurgische procedure heeft ondergaan door professor Pietro Mortini, dit om enkele behandelingen van complicaties te behandelen.”

Het ziekenhuis laat weten dat de ingreep succesvol is verlopen maar dat de toestand van Zanardi kritiek blijft. Zanardi lijkt dan ook zijn zoveelste strijd te moeten leveren.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print