Nieuwe Toro Rosso met Honda-motor wordt voorgesteld op 25 februari

Toro Rosso zal haar nagelnieuwe STR13 voorstellen op 25 februari , dit is aan de vooravond van de eerste testweek in Barcelona.


​Er wordt verwacht dat meerdere teams net als Toro Rosso hun nieuwe bolides zullen voorstellen in de pitstraat op het “Circuit de Barcelona-Catalunya.” De tijd van groots opgezette evenementen in exotische locaties zoals in het verleden dikwijls het geval was lijken zeker voor de kleinere teams definitief achter ons te liggen.

​De nadruk zal bij Toro Rosso ergens anders liggen in 2018, ze beginnen in Faenza immers aan een nieuw tijdperk. Ze verwelkomen met Pierre Gasly en Brendon Hartley twee nieuwe rijders en alsof dat nog niet genoeg was ruilden ze hun Renault-krachtbronnen in voor exemplaren van Honda.

​Het is een hele klus om al die nieuwe puzzelstukken te doen passen tegen het begin van het seizoen. Technisch directeur James Key liet eerder al optekenen in ‘Speed Week’ dat de architectuur van de Honda-motor helemaal anders is dan die van Renault.

​Het wordt vooral uitkijken hoe deze nieuwe combinatie het zal doen. Na drie rampjaren bij McLaren wil Honda vast en zeker het ongelijk van de Engelse renstal bewijzen.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print