Nigel Mansell: “George Russell kan schitteren bij Mercedes omdat Lewis Hamilton het rustig aan doet”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens Nigel Mansell kan George Russell tijdens zijn eerste seizoen bij het Mercedes F1 team het zo goed doen omdat Lewis Hamilton dit seizoen niet voluit gaat.

“Ik hou van George Russell en Lando Norris,” antwoordt Mansell wanneer hem op het YouTube-kanaal van ‘Adrian Flux’ wordt gevraagd welke jonge rijders op hem dit seizoen de beste indruk maken.

“Ik denk dat George nu kan profiteren van het feit dat Lewis nog niet beslist heeft om het stof van zijn rechtervoet te doen. Ik denk dat hij het dit jaar rustig aan doet!”

“George doet het geweldig, Lando ook, wanneer de wagen goed is dan zet hij goede resultaten neer.”

Volgens Mansell is het opnieuw een seizoen waarbij Red Bull, Ferrari en Mercedes de bovenhand halen tegenover de andere teams.

“Ik denk dat we het bij de constructeurs wat over en weer zien gaan, afhankelijk van hoe competitief iedereen van de ene tot de andere race is. De ene moment denk je dat McLaren vooraan meedoet, dan gaat het zeer goed. De volgende race hebben ze opnieuw een achterstand.”

“Ik denk dat je vooraan opnieuw de drie protagonisten ziet. Je hebt Ferrari, je hebt Red Bull en je hebt Mercedes.”

“Af en toe heb je ook nog eens een ander team dat probeert om op het podium te gaan maar het zijn die drie constructeurs die de top drie voor zich nemen.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen