Niki Lauda: “Ik begrijp waarom het zo stil is rond Schumacher”

Niki Lauda begrijpt naar eigen zeggen waarom Sabine Kehm en de familie van Michael Schumacher erg weinig info vrijgeven over de medische toestand van de Duitser.
image
Onlangs liet Sabine Kehm weten waarom ze niet vaak info vrijgeeft over Michael Schumacher. De Duitse F1-legende wou na zijn afscheid van de Formule 1 immers zo veel mogelijk uit de pers blijven.

Ook Niki Lauda begrijpt dat, al begrijpt hij ook de frustratie van de fans, die graag meer informatie over de toestand van hun idool zouden hebben.

“Zijn familie beschermt hem en dat begrijp ik volledig,” zei Niki Lauda tegenover Sky. “Het betekent echter wel dat al de anderen die iets zouden willen weten dat niet doen.”

Lauda zelf weet naar verluidt niet hoe het met Schumacher is, al denkt hij wel vaak aan hem.

“Ik denk erg vaak aan hem,” aldus Lauda. “Ik heb jammer genoeg echter geen contact. We hopen allemaal, we blijven hopen.”

Doordat er zo weinig informatie is over de medische toestand van Schumacher wordt er vaak gespeculeerd over de Duitser zijn toestand. Dat lijdt niet alleen vaak tot frustraties bij de familie maar ook bij de fans. Ook Lauda meent dat het moeilijk is om daarvoor een oplossing te vinden.

“De grote vraag is of je op het vlak van communicatie een gulden middenweg kan vinden,” besluit Lauda.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop je gadgets voor het EK Voetbal via onderstaande banner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print