Officieel: Aston Martin en Red Bull werken samen

Red Bull en Aston Martin hebben vandaag tijdens een persconferentie officieel bevestigd dat ze de handen in elkaar slaan en gaan samenwerken.

Red Bull Racing en Aston Martin gaan een zogenaamd ‘Innovation Partnership’ aan. Daarbij zal Red Bull Aston Martin helpen bij de ontwikkeling van een moderne hypercar. Het logo van Aston Martin zal ook op de neus en achteraan de side pods van de RB12 staan.

Red Bull-ontwerper Adrian Newey krijgt een belangrijke rol daarbij. Newey zal samenwerken met collega Marek Reichman van Aston Martin. De hypercar zal luisteren naar de codenaam AM-RB 001. Hij zal de technologie van de F1 combineren met de kenmerken van de sportauto’s van Aston Martin.

Opmerkelijk is dat er in juli vorig jaar ook al geruchten waren over een mogelijke samenwerking tussen Red Bull en Aston Martin. Toen werd er gesuggereerd dat Red Bull met motoren van Mercedes zou gaan rijden maar dan onder de naam Aston Martin.

a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:32:”redbull_astonmartin_headline.jpg”;}
Red Bull en Aston Martin hebben vandaag tijdens een persconferentie officieel bevestigd dat ze de handen in elkaar slaan en gaan samenwerken.

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print