Nog niet gestemd? Doe het nu!

Zoals veel bezoekers ondertussen reeds weten is F1journaal genomineerd voor de verkiezing van site van het jaar. Heb jij nog niet voor ons gestemd, dan doen we nu een ultieme oproep! Stem nu het nog kan en steun de vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor deze site.
Beste Bezoeker,

Met enige trots kunnen wij u melden dat F1journaal.be genomineerd is voor de verkiezing van Site van het jaar 2009”. Uiteraard hebben wij uw stem nodig in deze verkiezing en daarom vragen wij jou om op ons te stemmen. 30% van de uitslag wordt immers bepaald door een vakjury, terwijl de overige 70% door u, de bezoekers wordt bepaald.

Na een zeer druk F1-seizoen waarbij alle vrijwilligers van deze site zich voor de volle 100% hebben ingezet zou het mooi zijn om mee vooraan te eindigen in deze verkiezing van site van het jaar. F1journaal.be is genomineerd in de categorie ‘Sportnieuws’ en moet het daarin opnemen tegen professionele sites zoals Sporza.be. Daarom rekenen wij op jouw stem!

Door jouw stem uit te brengen maak je trouwens kans op één van de fantastische prijzen (laptop, videocamera’s, printers, …) die Clickx Magazine weggeeft.

Hoe kan je stemmen?

Surf naar http://www.sitevanhetjaar.be
– klik op STEM NU
– Vul je emailadres enz. in
– Vervolgens krijg je verschillende categorieën te zien, je moet niet in elke categorie sites selecteren. Ga naar de categorie ‘Sportnieuws’ en kies voor F1 Journaal. Ga vervolgens naar beneden en klik op ‘verstuur’.
– Wij van F1journaal.be danken je alvast voor je stem

Stemmen kan één keer per mailadres, dus stem eventueel ook met het mailadres van je vriend(in), echtgeno(o)te, …

Wij zouden het uiteraard ook appreciëren indien je eventueel vrienden, familie, collega’s zou aansporen om op ons te stemmen. Wij als kleine site kunnen immers iedere stem zeker en vast gebruiken

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}