Nyck de Vries: “Ik heb het verprutst, het was een zeer domme fout”

AlphaTauri F1 team
AlphaTauri F1 team

Tijdens de GP van Azerbeidzjan reed de Nederlander Nyck de Vries tegen de muur waarna zijn race erop zat. De Vries neemt de schuld volledig op zich voor zijn vroegtijdige exit uit de race.

“Het was volledig mijn fout, een zeer domme en zeer onnodige fout,” vertelde Nyck de Vries over zijn blunder tijdens de race op zondag. “Het ligt echt aan mij, daar kan ik weinig aan toevoegen. Ik ben gewoon teleurgesteld in mezelf. Het is wat het is, ik heb het verprutst. Ik heb de prijs ervan betaald.

“Er zijn positieve aspecten die ik kan meenemen van dit weekend en daar zal ik naar proberen te kijken.”

“Ik ben blij dat we volgende week opnieuw gaan racen zodat ik dit raceweekend zo snel mogelijk kan vergeten.”