Nyck de Vries valt uit de lucht: “Geen idee waar geruchten over Williams vandaan komen”

Mercedes Formule E team
Mercedes Formule E team

De voorbije week ontstonden er geruchten over Williams dat de Nederlander Nyck de Vries in overweging zou nemen als racepiloot in 2023. De Vries zelf valt compleet uit de lucht.

Het Williams F1 team zou volgend jaar zonder Nicholas Latifi door willen gaan. Onder meer Oscar Piastri zou daarbij in beeld komen maar ook Nyck de Vries zou in overweging worden genomen. Het is niet de eerste keer dat de Nederlander aan een mogelijke overstap wordt gelinkt maar zelf valt hij alvast uit de lucht.

“Deze geruchten zijn nieuw voor mij”, vertelt Nyck de Vries tijdens een interview met ‘GPFans’. “Ik heb geen idee waar je de geruchten hebt gelezen of waar je ze bent tegengekomen.”

“Maar dan ben ik heel benieuwd waar ze dat vandaan hebben. Want oprecht, ik heb geen idee.”

Mogelijk moeten we de geruchten linken aan het feit dat Mercedes eind dit seizoen de Formule E voor bekeken houdt. Zowel de toekomst van Nyck de Vries alsook onze landgenoot Stoffel Vandoorne is daardoor onzeker. Nyck de Vries zou alvast geen nee zeggen tegen een F1-avontuur.

“Natuurlijk is de Formule 1 een droom. Dat is een droom voor iedere jonge coureur, maar voor de rest denk ik dat het allemaal nog vrij vroeg in het seizoen is,” besluit de 27-jarige Nyck de Vries.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer