Officieel: Sergio Perez verlaat eind dit seizoen het Racing Point F1 team

Sergio Perez verlaat Racing Point aan het einde van dit seizoen, dat maakte de Mexicaan wereldkundig met een verklaring op verschillende sociale media.


Hoewel de geruchten dat Perez Racing Point zou verlaten niet nieuw zijn komt het nieuws enigszins als een verrassing. Vorig jaar tekende de Mexicaan nog een overeenkomst voor drie jaar en teambaas Otmar Szafnauer liet nog optekenen bij ‘Auto, Motor und Sport’ dat Vettel nooit een optie was voor 2021. De Amerikaan voegde daar ook nog aan toe dat zijn beide rijders een contract hadden voor volgend jaar.

In zijn mededeling blikt Perez terug op zijn tijd met het team, hij bedankt Vijay Mallya en wenst nieuwe eigenaar Lawrence Stroll het beste voor de toekomst. Hij laat ook weten dat hij geen ‘Plan B’ heeft voor volgend jaar maar dat hij wel hoopt om in de F1 aan de slag te blijven.

Hij sluit af met de mededeling dat hij hoopt om zo snel mogelijk iets over zijn toekomst te kunnen melden en dat ze er samen nog een paar mooie races kunnen van maken voor de rest van het seizoen.


Later meer …
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:40:”perez_afscheid_racingpoint_headline.jpeg”;}
De Mexicaanse F1-piloot Sergio Perez heeft zijn afscheid van het Racing Point F1 team aangekondigd.

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print