Officieel: Toro Rosso behoudt Gasly en Hartley als rijdersduo in 2018

Het Toro Rosso F1 team heeft vandaag Pierre Gasly en Brendon Hartley bevestigd als rijdersduo voor het seizoen 2018.

Nadat Carlos Sainz de overstap maakte naar Renault, en Daniil Kvyat aan de kant werd geschoven omwille van tegenvallende prestaties, vormden Gasly en Hartley sinds de GP van Mexico het rijdersduo bij Toro Rosso.

Bij Toro Rosso zijn ze overduidelijk erg tevreden over de Fransman en de Nieuw-Zeelander en dat zien Gasly en Hartley nu dus beloond met een racezitje bij Toro Rosso in 2018. Allebei konden ze, onder meer door technische problemen met de Renault-motor, nog geen punten behalen voor Toro Rosso. Volgend seizoen zal Toro Rosso echter racen met de krachtbron van Honda.

“We zijn zeer blij dat we Pierre en Brendon zo vroeg konden bevestigen als onze rijders voor 2018,” aldus Franz Tost, de teambaas van Toro Rosso. “Tijdens het laatste deel van het seizoen hebben ze getoond dat ze klaar zijn voor de Formule 1. Ze hebben zich erg snel aangepast aan de wagen en lieten sterke prestaties zijn. Ze waren steeds klaar voor de uitdaging die hen te wachten stond. We zijn echt onder de indruk van hun steile leercurves. Zoals we weten kunnen niet alle rijders zich zo snel aanpassen! Daarom kijken we er naar uit om een volledig seizoen met hen af te werken.”
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:36:”hartley_gasly_tororosso_headline.jpg”;}
Het Toro Rosso F1 team heeft vandaag Pierre Gasly en Brendon Hartley bevestigd als rijdersduo voor het seizoen 2018.

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print