Ferrari toch nog niet zeker van deelname in 2010

Ferarri heeft nogmaals benadrukt dat het niet zal deelnemen aan een Formule 1 Wereldkampioenschap dat de huidige regels voor 2010 aanhoudt.
Ferrari werd vanmorgen in de officiële deelnemerslijst voor volgend seizoen opgenomen door de FIA als team dat zich onvoorwaardelijk heeft ingeschreven, dit in tegenstelling tot Mclaren, Renault en nog enkele andere teams die tot 19 juni de tijd hebben om hun voorwaarden in te trekken. Toch is ook Ferrari niet van plan om zomaar op de grid te verschijnen in 2010.

“Ferrari wil benadrukken dat het zich op 29 mei 2009 inschreef voor het Wereldkampioenschap 2010 onder bepaalde voorwaarden. Tot vandaag zijn die voorwaarden niet vervuld. Vandaag werden we opgenomen als een onvoorwaardelijke inschrijving op de deelnemerslijst voor het FIA Wereldkampioenschap Formule 1 2010. Toch willen we duidelijk stellen dat we niet zullen deelnemen aan dat kampioenschap zolang de FIA de regels die het aannam in strijd met de geschreven overeenkomst tussen Ferrari en de FIA, niet intrekt”, aldus een mededeling van het team.

Het is dus nog lang niet zeker of Ferrari volgend seizoen op de grid zal staan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023