Operatie Kimi Raikkonen succesvol verlopen

Kimi Raikkonen zijn operatie aan de rug is succesvol verlopen.
image
De Finse zender MTV Sport meldt dat de operatie van Kimi Raikkonen zijn rug succesvol is verlopen. Raikkonen heeft reeds jarenlang op geregelde tijdstippen last van zijn rug, problemen die de oorzaak vinden bij een crash tijdens een test bij Sauber. Die crash vond plaats tijdens het begin van zijn F1-carrière.

Raikkonen en zijn specialisten besloten om deze week de operatie uit te laten voeren, waardoor de Fin meteen ook de rest van het seizoen mist. Bij Lotus wordt hij nu vervangen door zijn landgenoot Heikki Kovalainen.

Kimi Raikkonen lag de voorbije maanden in discussie met zijn team omwille van enkele opmerkelijke uitspraken en beslissingen, alsook het feit dat hij dit jaar door Lotus nog niet betaald werd. Ongetwijfeld heeft dat er eveneens toe bijgedragen om zijn operatie niet uit te stellen tot na afloop van het seizoen.

Nu moet Raikkonen een rustperiode van zo’n 4 tot 6 weken inlassen, waarna hij langzaam kan beginnen met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Raikkonen wil dan ook superfit zijn wanneer hij bij Ferrari aan het nieuwe F1-seizoen begint.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print