Opnieuw oorlog tussen Alonso en Hamilton?

Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso is misschien wel wat laat maar de Spanjaard liet zopas ook verstaan dan Lewis Hamilton in 2010 meermaals diende bestraft te worden.
Fernando Alonso voelt zich op Spaanse bodem vast sterker dan op eender welke andere plaats in de wereld. Samen met Lewis Hamilton vormde hij reeds eerder een immense interne strijd bij McLaren. Als gevolg van die strijd diende men tijdens de Grote Prijs van Spanje op zeker ogenblik zelfs extra lijfwachten rond Hamilton te plaatsen. Dat racisme uit de mode is en iedereen van vlees en bloed is, dat weten wij zonder twijfel. De Spanjaarden bleken het enkele seizoenen geleden alvast even vergeten te zijn. De benamingen op de spandoeken gaan we nu niet aanhalen maar Alonso persoonlijk heeft zopas wel weer zijn pijl en boog weten boven te halen. Speelt Alonso opnieuw een psychologisch spelletje in Spanje?

“Hamilton diende eerder al bestraft te worden en ik denk zelfs dat hij zich de komende races sowieso geen kleine foutjes meer zal kunnen veroorloven. Indien hij dat wel kan, dan denk ik dat men hem sneller zal aanpakken voor zijn daden”, zo verklaarde de Spaanse Ferrari-rijder.

a:0:{}
Michael Schumacher werd na afloop van de GP van Monaco bestraft voor zijn inhaalmanoeuvre op Fernando Alonso. Mercedes GP legt zich echter niet neer bij deze beslissing.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}