Oude sponsor keert terug naar het Ferrari F1 team

Ferrari
Ferrari

Ferrari heeft een nieuwe sponsorovereenkomst met de Spaanse bank Santander aangekondigd. Santander keert na enkele jaren zo terug als partner van de Scuderia.

Santander was in de periode 2010-2017 al eens sponsor van het Ferrari F1 team. Santander was destijds ook een belangrijke partner van de Spaanse tweevoudig F1-kampioen Fernando Alonso.

Met Carlos Sainz heeft Ferrari sinds dit jaar opnieuw een Spaanse rijder en als Spaanse bank wil Santander overduidelijk hiervan profiteren. Santander wil Ferrari ook helpen om tegen 2030 CO2-neutraal te worden.

“Het is een eer om opnieuw met een wereldwijde financiële speler als Santander samen te werken, een bedrijf dat op een verantwoordelijke manier wil bankieren alsook leiderschap heeft getoond op het vlak van het financieren van hernieuwbare energie alsook ESG-services,” aldus Ferrari-voorzitter John Elkann.

“We kijken er naar uit om samen met hen te werken aan ons belangrijk doel om in 2030 C02-neutraal te worden. We geloven dat de Formule 1 met haar innovaties en technologische ontwikkelingen een belangrijke bijdrage zal leveren aan onze industrie.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022