Jolyon Palmer na crash: “Ik werd compleet verrast”

Jolyon Palmer zorgde halverwege de tweede oefensessie voor een rode vlag nadat hij met zijn Renault was gecrasht. De Brit behoudt ondanks de crash echter zijn vertrouwen in de wagen.

Palmer verloor tijdens de tweede oefensessie plots de controle over zijn wagen, waarna hij de Renault F1-bolide ernstig beschadigde. Palmer zelf hield geen ernstige verwondingen over aan zijn crash en hij laat ook weten het vertrouwen in de bolide van Renault te behouden.

“Ik heb nog steeds vertrouwen in de wagen,” aldus Palmer. “Ik ben simpelweg gefrustreerd omdat ik door de crash geen ideale voorbereiding heb voor morgen. Ik moet gewoonweg nog wat extra rondjes doen.”

“Tijdens het testen in Barcelona verliep alles erg goed en ik kreeg erg veel vertrouwen in de wagen. De ronden voor de crash voelde alles ook goed aan.”

De wagen brak volgens Palmer plots uit en hij werd dan ook naar eigen zeggen compleet verrast.

‘Ik was een goede ronde aan het rijden en terwijl ik in de laatste bocht aan het aanvallen was dacht ik er niet al te veel bij na. Ik stuurde in, had wat onderstuur en vervolgens brak de achterkant van de wagens plots volledig uit. Ik werd compleet verrast,” besluit Palmer.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print