Perez fit voor Canada

Sergio Perez is er van overtuigd dat hij in Montreal zal kunnen deelnemen aan de volgende ronde van het F1 kampioenschap. De Mexicaan maakte in Monaco een behoorlijke smak met zijn wagen en verloor daarbij ook even het bewustzijn.
Met twee dagen ziekenhuis, een hersenschudding en nog wat pijn hier en daar is het ergste intussen al weer gepasseerd en de rookie bij Sauber kijkt er naar uit om opnieuw aan de start te verschijnen komende zondag. Dat verklaart hij in een interview met de Mexicaanse krant Mexico Today.

“Ik ben terug de oude. Juist nog wat pijn maar het trekt weg en ik herstel nu wel vlug. Ik kan niet geloven dat het ongeval nog maar enkele dagen geleden gebeurd is. Ik kijk ernaar uit om punten te scoren, om punten voor het team te scoren en om goed op gang te geraken.”

Perez heeft intussen ook wat meer details vrijgegeven over zijn crash.

“In de tunnel ging ik wat wijd doordat ik op het stuur bezig was met de afstelling te regelen. Daardoor waren mijn banden vuil en bij het aanremmen brak mijn achterkant uit en kon ik niets meer doen.”

Op donderdag moet hij nog de medische controle doorstaan en als hij daar gezond wordt verklaard, dan zit Perez komend weekend opnieuw achter het stuur.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}