Perez: “Geen interesse in een racezitje achteraan de startgrid”

Sergio Perez moet enigszins verrassend op zoek naar een andere renstal. Een zoektocht die voor de Mexicaan pas laat in het seizoen op gang is gekomen, waardoor het zoeken naar een vrij racezitje in de Formule 1 uiteraard erg moeilijk is.
image
Sergio Perez werd bij McLaren aan de kant geschoven voor Kevin Magnussen. De Mexicaan moet dus op zoek naar een nieuw racezitje bij een ander team en daarbij krijgt hij ook de steun van McLaren. Maar Perez sluit zelf alvast één ding uit: een racezitje achteraan de startgrid, daarin toont hij helemaal geen interesse.

“Ja, het klopt dat ze mij helpen, maar het klopt ook dat het momenteel heel moeilijk is om een racezitje te vinden dat me motiveert om in de Formule 1 te blijven,” aldus Perez.

Men vroeg Perez ook of hij een racezitje bij een team zoals Caterham of Marussia overweegt en daarop gaf Perez het volgende antwoord: “Ik weet het niet. Ik wil het niet overwegen want ik heb veel te bieden en wanneer ik naar zo’n team zou gaan dan staat mijn carrière letterlijk stil.”

Perez liet ook nog weten dat indien hij geen competitief racezitje weet te vinden in de Formule 1, dat hij dan overweegt om in een andere raceklasse een racezitje te zoeken.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print