Perez: “Sauber moet meer potentieel uit de wagen halen”

Sergio Perez mag in Maleisië na een fantastische race dan wel tweede geworden zijn, de Mexicaan roept het team wel op om nog meer potentieel uit de wagen te halen.
image

Volgens Perez moet het team zich volledig blijven focussen op de ontwikkeling van de wagen en meer potentieel uit de wagen halen. De Mexicaan waarschuwt het team dan ook dat het de komende races geen vanzelfsprekendheid zal zijn om het resultaat uit Maleisië te evenaren.

Perez kon in Maleisië de strijd om de overwinning aangaan met Fernando Alonso. Sauber kent echter geen al te beste kwalificaties en ook de snelheid op de rechte stukken moet een stuk beter. Twee aspecten waarop Sauber dus nog marge heeft voor verbetering.

“We moeten allemaal met beide voeten op de grond blijven en intensief blijven werken,” aldus Perez. “Onze wagen kan competitief zijn en we moeten er het beste uithalen.”

De Mexicaan blikt ook al even vooruit op de GP van China …

“De bochten met hoge snelheid moeten bij onze wagen passen. Ik hou vooral van de eerste bocht, het is een langer en redelijk moeilijke bocht. Het lange rechte stuk zal niet eenvoudig worden voor ons. Maar ik zeg het opnieuw, we moeten ons maximaal potentieel uit de wagen halen,” besluit de Mexicaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed