Peter Sauber: “Blij dat Sergio terug is”

Sauber kwam in de kwalificaties niet verder dan een 14e plaats voor Kobayashi en een 16e voor Perez. Toch blijven beide heren positief over hun kansen om punten te pakken in de race.
image

Kobayashi had wat problemen met de banden. Eerst duurt het te lang om ze opgewarmd te krijgen en eenmaal hij dan toch grip vindt, geraken ze oververhit, “We proberen hier een oplossing voor te vinden naar de toekomst toe, maar voor morgen mik ik op punten, net zoals de vorige races” zegt Kobayashi. We hebben al eerder laten zien dat we in race omstandigheden beter zijn”, voegt hij er nog aan toe.

Perez maakt morgen zijn terugkeer in de race. Peter Sauber is alvast tevreden: “Ik ben blij dat we Sergio terug in de wagen hebben. Desalniettemin hebben we een moeilijke taak voor ons liggen morgen in de race”. Perez zelf is alvast positief over zijn kansen: “Ik denk dat het morgen mogelijk moet zijn om punten te pakken en dat is mijn doel”, zegt de jonge Mexicaan die twee races aan de kant moest blijven na zijn klapper met de vangrail in Monaco.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print