Petrov heeft 15 miljoen euro veil voor F1-zitje

Vitaly Petrov deelde onlangs aan de pers mee dat hij graag zou betalen voor een zitje in 2010. Met geld zou hij alvast makkelijker kunnen onderhandelen!
Je zou in principe al een wereldtitel op zak moeten hebben om zonder slag of stoot een comeback te kunnen maken in de Formule 1. Jacques Villeneuve bracht in 1997 de wereldtitel nog naar Canada maar ook hij heeft nog steeds geen overeenkomst op zak voor 2010 terwijl hij er weer helemaal zin in heeft.

Michael Schumacher behaalde zeven wereldtitels en deze werd dan weer zelf opgebeld door Ross Brawn die hem vervolgens vroeg om terug te keren. Een wereld van verschil maar wat dan met de rijders zonder enige ervaring binnen de sport?

Vitaly Petrov is er zo eentje en hij slaat mogelijke onderhandelingen met een renstal niet af. Toch beseft hij dat betalen voor een zitje zowat een voorwaarde voor debutanten wordt. Petrov zou naar verluidt een bedrag van 15 miljoen euro kunnen investeren in zijn droom!

“In de Formule 1 rijden maar zes of zeven rijders die echt geld verdienen terwijl de meeste andere rijders inderdaad meestal wat geld achter de hand moeten hebben om te kunnen debuteren. Uiteraard zijn er bepaalde talenten die niet moeten betalen maar deze zijn dan ook buitengewoon snel”, aldus manager Willi Weber.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}