Schumacher is nog steeds bijgelovig

Michael Schumacher zal in 2010 niet met het nummer 4 op zijn wagen moeten rijden omdat hij een wijziging had aangevraagd. De FIA keurde deze wijziging met het nummer 3 dan ook meteen goed!
Normaal gesproken zou zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher het nummer 4 in 2010 op zijn wagen geplakt krijgen bij Mercedes. Jenson Button verliet Brawn GP en nam vervolgens de titel mee naar McLaren alwaar het nummer 1 hem dan weer alle eer zou moeten geven die hij verdient.

Schumacher vond het getal 4 maar niets en dat omwille van het feit dat hij nog steeds redelijk bijgelovig zou zijn. Zo werd dus reeds een wijziging door de FIA goedgekeurd en zal de Duitser dus het nummer 3 mogen gebruiken. Schumacher heeft het namelijk niet voor even getallen.

“Michael geeft de voorkeur aan oneven getallen want hij wist vijf titels te behalen met het nummer 1 op zijn wagen. Bovendien werden de twee andere titels behaald met het nummer 3 en 5. Men keurde de wijziging reeds goed”, zo vertelde een woordvoerder van Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023