Donnelly aan de kant geschoven door de FIA

Jean Todt is reeds meerdere maanden actief als de nieuwe president van de FIA en dat heeft uiteraard ook zijn gevolgen. Vooral de medewerkers moeten schuiven of vertrekken!
Alan Donnelly en Tony Purnell zullen in 2010 een andere of zelfs geen rol meer krijgen binnen de Formule 1. Donnelly werd in 2008 steward met de bedoeling een betere communicatie te verkrijgen tussen de overige stewards en de FIA. Op die manier zouden overhaaste bestraffingen en eventuele schandalen vermeden moeten worden.

In 2010 zal de sport en de FIA het dus met Jean Todt moeten stellen en daardoor wordt niet enkel Donnelly uit zijn functie ontheven. Ook Tony Purnell ziet zijn funtie binnen de FIA verloren gaan.

Purnell was ooit nog teambaas van Jaguar in de F1. Later kreeg hij eveneens een functie binnen de FIA met betrekking tot de communicatie en mobiliteit van de organisatie. Purnell wordt alvast bedankt voor bewezen diensten terwijl Donnelly nog kans zou maken om F1-commissaris te worden!

“Mijnheer Tony Purnell zal in 2010 niet meer actief zijn binnen de FIA. Het spreekt voor zich dat de FIA hem het beste voor de toekomst wenst”, aldus de FIA.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA