Virgin kiest voor ‘The Dark Side’

Bij de nieuwe renstal Virgin heeft men er bewust voor gekozen om in 2010 nogal zwart voor de dag te komen. Volgens Lucas di Grassi zou de combinatie van zwart met zilvere livery op de wagen alvast bijzonder zijn.
In 2009 was Virgin nog de hoofdsponsor van de Britse renstal Brawn GP. Wat Virgin toen wist te verwezenlijken probeert het in 2010 helemaal voor zichzelf te herhalen door met een eigen renstal op de grid te verschijnen.

In 2009 pronkte Virgin dus nog op een witte wagen, de BGP001, terwijl het in 2010 voor de duisternis wenst te opteren. Dat donkere kleuren vaak voor een mindere motivatie wisten te zorgen is reeds bewezen maar of dat ook bij Virgin in 2010 het geval zal zijn, dat wordt afwachten! Lucas di Grassi is uiteraard tevreden want kleuren maken nog altijd niet de snelheid in de Formule 1, tenzij de ene lak natuurlijk zwaarder is dan de andere.

“De onderzijde van mij nieuwe helm zal een combinatie van zwart en zilver worden. De bedoeling is dat mijn helm zowat gelijk wordt aan de wagen want die is over het algemeen helemaal in het zwart. Het resultaat is prachtig”, aldus Lucas di Grassi.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print