Pierre Gasly: “Ik ben klaar om in 2021 de leidersrol op mij te nemen”

Pierre Gasly beleeft een zeer sterk seizoen bij AlphaTauri. Gasly behaalde zijn eerste F1-overwinning en is naar verluidt ook klaar om volgend jaar binnen het team een leidersrol op zich te nemen.


“Dit jaar is tot dusver zeer succesvol geweest,” vertelde Gasly tegenover de officiële F1-website. “We hebben met het team een tweede overwinning behaald, mijn eerste F1-overwinning.”

“We hebben het meeste aantal punten voor een rijder behaald sinds het team in de Formule 1 is gekomen.”

Gasly zijn contract bij AlphaTauri werd al verlengd en het ziet er ook naar uit dat de Fransman Tsunoda als teamgenoot zal krijgen. Pierre Gasly is er echter klaar voor om de nummer 1-status en alle daarbij horende verantwoordelijkheden op zich te nemen.

“Dit seizoen verloopt dan ook extreem goed en ik kijkt uit naar volgend jaar om te proberen nog beter te doen en nog meer te bereiken,” aldus Gasly.

“AlphaTauri heeft geweldige ambities en ik kijk er naar uit om binnen het team nog meer verantwoordelijkheden op mij te nemen en het team nog meer successen te brengen die ze verdienen.”

“Het gaat de eerste keer in mijn F1-carrière zijn dat ik twee seizoenen na elkaar voor hetzelfde team zal rijden. We hebben een erg goede verstandhouding, iets dat noodzakelijk is om competitief te zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print