Pirelli toont wat haar F1-simulator allemaal kan

Pirelli was de voorbije dagen aanwezig in het Woluwe Shopping Center om het grote publiek te laten proeven van haar F1-simulator. En dat werd duidelijk door het publiek gesmaakt.
Zoals reeds aangekondigd in een eerder nieuwsbericht (lees:win tickets voor de GP van België) organiseert Pirelli momenteel een wedstrijd op Facebook waarbij je tickets kan winnen voor de GP van België. Deelnemen kan trouwens nog steeds!

In dezelfde Facebook-applicatie kwam je ook te weten waar de racebolide van Pirelli overal te bezichtigen was, alsook waar je in de racesimulator van Pirelli kon kruipen om je even zelf F1-piloot te voelen. Het voorbije weekend was dat in het Woluwe Shopping Center. De aanwezigheid van Pirelli werd duidelijk gesmaakt door het brede publiek en de allerkleinsten gingen maar al te graag op de foto. Schuilt er onder hen al een nieuwe F1-piloot?

Pirelli gaf aan de vijf snelste tijden alvast een duoticket voor de GP van België. Menig al dan niet F1-fan waagde zijn of haar kans maar velen hadden het duidelijk onderschat. Het was vooral een kwestie van vol gas geven op de rechte stukken maar toch voorzichtig de bochten ingaan. Of zoals Pirelli het zo mooi zelf zegt: “Power is nothing without control”.

Pirelli: let’s dance ? Let’s race !!!

Hieronder enkele sfeerbeelden van zaterdag in het Woluwe Shopping Center:

image

image

image

image

image

image

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print