Presentatie Force India op 8 februari

Force India heeft een datum bekend gemaakt waarop het de wagen voor 2011, de VJM04 zal voorstellen. Het team zal komende dinsdag 8 februari om 15.00u Belgische tijd, het doek van de nieuwe wagen trekken.
De hele presentatie zal online te volgen zijn via de website van het team. De VJM04 zal uiteindelijk zijn eerste kilometers afleggen tijdens de test in Jerez van 10 tot 13 februari.

Het team kondigde recent ook aan dat het de samenwerking met McLaren en Mercedes verder zou zetten. Force India doet sinds 2009 op McLaren beroep voor het afleveren van versnellingsbakken en hydraulica en op Mercedes voor de motoren.

Ook bij het management zijn er wijzigingen in het team doorgevoerd. Andrew Green, die al eerder voor het team werkte, zal in 2011 de rol van technische directeur toegewezen krijgen ter vervanging van Mark Smith die het team onlangs verliet.

Vijay Mallya, de teambaas van Force India, is tevreden met de progressie die het team afgelopen seizoenen gemaakt heeft en kijkt alvast uit naar de GP van India die dit seizoen voor het eerst zal plaatsvinden.

“Ik heb altijd gezegd dat ik graag een Force India op het podium zou zien staan in de GP van India en ik geloof erin dat we nu beschikken over de mogelijkheden om dit te bereiken, zowel menselijk als technisch”, zegt de Indische teambaas.
a:1:{s:9:”file_name”;s:8:”logo.jpg”;}
Robert Kubcia crashte vandaar zwaar tijdens een rally in Italië. De Pool zou echter buiten levensgevaar zijn
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: prijzenpot van minstens 500 euro !!!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021