Racepak Max Verstappen wordt geveild voor het goede doel

Altijd al een racepak van een F1-piloot willen bezitten? Dan is dit nu jouw kans want het racepak van Max Verstappen wordt geveild voor het goede doel.

Het racepak werd door Max Verstappen gedragen tijdens het F1-seizoen 2019 en komt met een certificaat van echtheid van Red Bull Racing. Het openingsbod voor het racepak bedroeg 1 000 Britse pond, ongeveer 1 100 euro. Ondertussen is de biedprijs echter al opgelopen naar maar liefst 24 000 Britse pond, wat ongeveer 27 000 euro is.

De opbrengst van de veiling gaat naar de Starlight Children’s Foundation die zich inzet voor ernstig zieke kinderen. Naast het racepak van Max Verstappen worden er ook nog heel wat andere F1-items geveild.

Zo kan je bieden op de mogelijkheid om zelf achter het stuur van een F1-bolide te kruipen. Dat kan in de Benetton B198 van Alain Prost of een Williams FW21. Ook een VIP-rondleiding voor vier personen in de Mercedes F1-fabriek in Brackley behoort tot de mogelijkheden, inclusief gesigneerde cap van Lewis Hamilton.

Er zijn echter nog diverse andere items, waaronder het bijwonen van de GP van Monaco van op een superjacht, waarop geboden kan worden. Er is echter één constante: er zal diep in geldbuidel moeten getast worden, maar het is ten slotte voor het goede doel …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Red Bull

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print