Racepak Max Verstappen brengt 125 000 euro op voor het goede doel

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Het racepak waarin Max Verstappen enkele weken geleden zijn eenenveertigste overwinning in zijn F1-carrière behaalde in Canada heeft 125 000 euro opgebracht voor ‘Wings For Life’, het goede doel van Red Bull.

In Montreal behaalde Max Verstappen dit seizoen de eenenveertigste overwinning in zijn F1-carrière en daarmee kwam hij op gelijke hoogte met Ayrton Senna. Het racepak dat hij toen droeg werd geveild voor ‘Wings For Life’ en de hoogste bieder mocht zich niet enkel de nieuwe eigenaar van het racepak van de wereldkampioen noemen maar mocht zich ook verheugen op een meet and greet met Max Verstappen en een rondleiding in de fabriek van Red Bull Racing in Milton Keynes.

“Het is geweldig om te zien dat de veiling van Max zijn racepak meer dan 100 000 Britse pond heeft opgebracht voor ons goede doel, Wings for Life, als onderdeel van onze voortdurende fondsenwervende initiatieven,” aldus Red Bull-teambaas Christian Horner.

“Het is een speciaal pak van onze 100ste F1-overwinning en de winnende bieder heeft echt een stukje geschiedenis.”

“Ik wil Memento Exclusives bedanken voor de nauwe samenwerking met ons en Wings for Life om ervoor te zorgen dat we het maximale bedrag hebben opgehaald dat rechtstreeks naar het onderzoek naar ruggenmergletsels gaat.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner