Racing Point wacht grote uitdaging om F1-bolides klaar te krijgen tegen GP van Rusland

Na de erg zware crash van Lance Stroll tijdens de GP van Toscane wacht het Racing Point F1 team een race tegen de klok om haar twee F1-bolides klaar te krijgen voor de GP van Rusland die eind volgende week plaatsvindt.


Racing Point introduceerde op het circuit van Mugello een pakket met update voor haar wagen. Het pakket met updates werd echter maar op één van beide wagens geplaatst.

Aangezien Stroll een betere positie in de wk-tussenstand had werd het pakket met updates op zijn wagen geplaatst maar door de zware crash van Lance Stroll was zijn F1-bolide ‘total loss’.

Racing Point wacht nu een race tegen de klok om haar twee F1-bolides, liefst inclusief de nieuwe updates, klaar te krijgen voor de GP van Rusland. Gelukkig voor Racing Point staat er komend weekend geen race gepland.

“Stroll had de upgrade op zijn wagen staan. We hebben nu erg veel werk om de nodige onderdelen bij elkaar te krijgen zodat ze allebei in Rusland de upgrade ter beschikking hebben,” aldus teambaas Otmar Szafnauer.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print