Raikkonen: “Ferrari kon sneller dan wat het getoond heeft”

Op donderdag verpulverde Sebastian Vettel in zijn Ferrari het baanrecord en gisteren evenaarde Kimi Raikkonen op enkele duizendsten na de tijd van Vettel. Raikkonen is er echter van overtuigd dat hij nog sneller kon.


Ondanks de toptijden van Ferrari blijft het echter giswerk waar Ferrari zich momenteel tegenover Red Bull en vooral Mercedes bevindt.

“Dat zullen we binnen twee weken weten,” antwoordt Kimi Raikkonen op de vraag van ‘Motorsport.com’ of Ferrari in Melbourne op de polepositie kan staan. “Ik ben er zeker van dat we sneller kunnen gaan indien we dat willen, maar dat betekent hier niets.”

“Binnen twee weken weet iedereen waar hij zich bevindt. Tot dan blijft het gissen, net zoals het ook gissen was voor we hier in Barcelona begonnen te testen.”

Raikkonen is er van overtuigd dat Ferrari over een goede basis beschikt om het seizoen aan te vatten, al blijft het dus wachten tot in Melbourne om te weten waar Ferrari zich tegenover de concurrentie bevindt.

“Ik denk dat we over het algemeen over een sterk pakket beschikken. Er zijn uiteraard enkele zaken die we moeten zien te verbeteren, maar dat is normaal en is bij iedere wagen het geval, zelfs wanneer je races wint. Onze wagen is echter zeer betrouwbaar en vlot om mee te werken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA