Raikkonen: " Ik zal er opnieuw staan"

Kimi Raikkonen mag zichzelf nog heel eventjes de wereldkampioen noemen want na dit weekend zal Felipe Massa of Lewis Hamilton hem van zijn troon stoten.

Raikkonen wist slechts twee races te winnen dit seizoen en kende een eerder rampzalig jaar. De Finse rijder zal er in 2009 alles aan doen terug kampioen te worden en hoopt dat ook Ferrari uit de fouten van dit seizoen heeft geleerd.

"Er is niet veel goed geweest aan mijn seizoen maar ik zal deze winter zeer veel testen om me te verbeteren. Volgend jaar zal ik er opnieuw staan. Wat de race op Interlagos betreft kan ik enkel zeggen dat het niet makkelijk voor ons zal worden. We wachten nog op vrijdag om ons te vergelijken met McLaren", aldus Raikkonen.

Teamgenoot Felipe Massa zal dit weekend zijn beste beentje voor moeten zetten als hij de titel alsnog wil veroveren. Raikkonen beloofde eerder al deze bij te staan indien nodig. Op naar Brazilie dus voor de grote finale waarna alle rijders tot rust kunnen komen. Raikkonen hoopt op een goede laatse race en kan niet wachten op zijn winterstop.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen