Ralf Schumacher: “Misschien moet Kevin Magnussen beginnen vrezen voor zijn racezitje bij het Haas F1 team”

Haas F1 team
Haas F1 team

Zien we Mick Schumacher ook volgend jaar voor het Haas F1 team racen? Het lijkt alsof de Duitser vooral moet vrezen voor zijn racezitje maar volgens Ralf Schumacher heeft zijn neef Mick bewezen dat hij serieuze vooruitgang heeft geboekt.

Kevin Magnussen heeft al een contract en dus ook een racezitje voor volgend jaar bij het Haas F1 team. Volgens Ralf Schumacher is echter niets zeker, zeker gezien de recente prestaties van Magnussen die volgens hem duidelijk minder goed waren dan die van Mick.

Ralf Schumacher lijkt zijn neef Mick een ruggensteuntje te willen geven terwijl hij tegelijkertijd lijkt te zinspelen op een mogelijke vervanging van Magnussen door een andere rijder en dan denken we uiteraard meteen aan Nico Hulkenberg.

“Alles is mogelijk, zeker wanneer we naar de voorbije races kijken,” vertelt Ralf Schumacher tegenover ‘Sky Duitsland’. “Wie weet, misschien is Kevin Magnussen niet zo zeker van zijn racezitje meer.”

“Wanneer je naar de races sinds Silverstone kijkt dan moeten we besluiten dat Mick de meer consistente van beide rijders is en de rijder die ook pech heeft gekend op het vlak van foute strategieën.”

“Tijdens de race in Mexico was Mick bij momenten zo’n zes tienden sneller dan Magnussen, dus laat ons de resterende races afwachten. Ik hoop dat Haas snel een beslissing zal nemen.”

“Misschien hebben we volgend jaar zelfs twee Duitsers op de F1-startgrid.”