Recente foto’s van Michael Schumacher te koop aangeboden voor 1 miljoen pond

Volgens het Britse ‘The Mirror’ zouden er recente foto’s van Michael Schumacher aangeboden worden voor 1 miljoen Britse pond.


Momenteel is het een groot mysterie hoe Michael Schumacher er zes jaar na zijn dramatische ski-ongeluk in het Franse Méribel uitziet. Over de medische toestand van de zevenvoudig F1-kampioen is er bovendien maar bitter weinig geweten.

Nadat Schumacher uit zijn coma ontwaakte werd hij overgebracht naar zijn villa aan het meer van Genève. Daar wordt hij door een uitgebreid medisch team verzorgd en bijgestaan in zijn revalidatie.

Doordat zijn familie de medische toestand van Schumacher als een strikte privézaak beschouwt doen na jaren van stilzwijgen de wildste speculaties over Schumacher de ronde. Opmerkelijk is echter vooral dat er nooit foto’s of beeldmateriaal naar buiten zijn gelekt.

Tot nu, want volgens ‘The Mirror’ zouden er recente foto’s van Michael Schumacher te koop aangeboden worden er maar liefst 1 miljoen Britse pond voor gevraagd. Een onbekende zou de foto’s uit het huis van de familie Schumacher gesmokkeld hebben.

Corinna Schumacher zou de politie ingeschakeld hebben en advocaten van de familie hebben reeds laten verstaan dat het aanbieden van de foto’s een ernstige inbreuk is op de privacy van de zevenvoudig F1-kampioen.

Benieuwd of iemand het zal aandurven om de foto’s eventueel te publiceren. Naast de aankoopprijs van 1 miljoen pond kan mogelijk immers ook een gepeperde rekening en aanklacht van de advocaten van de familie Schumacher volgen.

Gevraagd naar de foto’s liet Sabine Kehm, de manager van Michael Schumacher, in een reactie weten dat de gezondheid van Michael Schumacher een privézaak is en liet verstaan er daarom ook geen commentaar op te willen geven.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021