Red Bull: “Er komen spannende tijden aan voor Max Verstappen”

Als we Red Bull-teambaas Christian Horner mogen geloven komen er spannende tijden aan voor Max Verstappen bij de Oostenrijkse formatie.


Max Verstappen doet het voortreffelijk dit seizoen, ondanks het feit dat hij een tragere wagen heeft en al een paar uitvalbeurten achter zijn naam heeft blijft hij toch in de buurt van Valtteri Bottas in de tussenstand om het kampioenschap.

Zijn tweede plaats op de Nürburgring is volgens Christian Horner het bewijs dat Verstappen enkel beter zal worden. “Net zoals hij meer ervaring krijgt, ik denk dat hij nog volwassen aan het worden is als rijder,” aldus Horner.

“Daar bedoel ik mee dat hij letterlijk nog maar drieëntwintig jaar is. Maar hij heeft al een aanzienlijk aantal races op zijn conto en hij blijft maar groeien. Je kunt die volwassenheid zien in de auto, in zijn racen. Ik denk dat er spannende tijden voor hem liggen.”

Hoewel ze met Verstappen al een race wisten te winnen is de Red Bull F1-bolide structureel trager dan de F1-bolide van Mercedes. Christian Horner van zijn kant denkt dat de GP van de Eifel echter voor een ommekeer gezorgd heeft.

“Het voelde alsof we een stapje dichterbij waren,” voegde Horner eraan toe. “Er waren delen van het circuit waar we gelijk waren aan of beter waren dan Mercedes.”

“Laten we eens kijken, we hebben Portimao, we hebben Istanboel, we hebben Imola, het zijn allemaal circuits die heel interessant voor ons zullen zijn.”

“We willen het seizoen graag positief afsluiten, omdat we de problemen die we met de RB16 hebben gehad goed hebben begrepen. Dat nemen we mee in de RB16b.”

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022