Red Bull: “Gasly was in Silverstone een compleet andere rijder”

Na een heel moeilijke periode zette Pierre Gasly tijdens de GP van Groot-Brittannië een erg sterke prestatie neer. De Fransman was volgens Red Bull een compleet andere rijder.


“Pierre was gans het weekend enorm goed,” blikt Red Bull-teambaas Christian Horner terug op Gasly zijn raceweekend in Silverstone.

“Ik denk dat het voor hem heel moeilijk was om de bladzijde van in Oostenrijk, een erg moeilijk weekend voor hem, om te draaien. Gewoon zich focussen op wat hij doet zonder zich zorgen te maken over wat zijn teamgenoot doet, terugkeren naar de basis. Hij was dit weekend een compleet andere rijder.”

Volgens Horner ging het van bij het begin van het raceweekend in Silverstone erg goed. Uiteindelijk resulteerde het voor Gasly in een mooie vierde plaats.

“Vanaf de eerste oefensessie was hij meteen competitief. Hij bouwde daar tijdens de tweede oefensessie verder op en tijdens alledrie de onderdelen van de kwalificatie was hij competitief. Ook tijdens de race was hij vervolgens competitief,” besloot Horner.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022