“Red Bull heeft gesprekken gevoerd met Lando Norris”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Dr. Helmut Marko heeft in naam van Red Bull gesprekken gevoerd met Lando Norris. De gesprekken vonden volgens Marko plaats voorafgaand aan de contractvernieuwing van Lando Norris bij McLaren.

Eerder dit jaar verlengde Lando Norris zijn contract bij het McLaren F1 team. Norris maakt al geruime tijd deel uit van de McLaren-familie, een samenwerking die begon als McLaren Young Driver.

Marko zou voor Red Bull met Lando Norris gesprekken gevoerd hebben over een mogelijke samenwerking maar die draaiden overduidelijk op niets uit.

“We voerden gesprekken met hem maar hij is voor de lange termijn verbonden aan McLaren. We blijven trouw aan onze manier van werken,” vertelde Marko tegenover het Oostenrijkse ‘OE24’.

“Norris reed zich al eerder bij mij in de kijker. Max is echter nog steeds de absolute top, hij weet onder alle omstandigheden onmiddellijk te presteren en dat zonder een fout te maken, dat heeft hij op indrukwekkende wijze nogmaals bewezen in Sochi.”

“Hij won bijna de race, hij had gewoon een ronde vroeger binnen moeten komen.”

“Ik ben er trots op dat we Max op 16-jarige leeftijd in de Formule 1 hebben laten debuteren. Hj heeft me nooit doen twijfelen dat het de juiste weg was. Hij is altijd enorm gefocust en vastberaden om zijn doel te halen en dat is winnen,” besloot Marko.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022