Red Bull is extreem teleurgesteld in TV-spotje van Sky Sports waarin Max Verstappen crasht

F1 - Twitter
F1 - Twitter

Vandaag verscheen er op de Britse televisie een opmerkelijk reclamespotje van Sky Sports waarmee ze de kijkers een zalig kerstfeest willen wensen, maar daar is niet iedereen mee opgezet zo blijkt.

Met de feestdagen is het verschiet wilden ze bij Sky een spotje maken om iedereen een zalig kerstfeest te wensen maar het spotje kon niet op een warm onthaal rekenen van de F1-fans en de teams.

In het spotje zijn beelden gebruikt van de crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton in Silverstone van dit jaar. Hamilton knalde Verstappen daar tijdens de openingsfase van de race in de bandenmuur waarna de Nederlander naar het ziekenhuis moest voor een check-up. De Mercedes-rijder kwam er vanaf met een tijdstraf van tien seconden.

“We zijn extreem teleurgesteld dat er beelden gebruikt zijn van een crash waarbij iemand naar het ziekenhuis moest,” aldus een woordvoerder van Red Bull Racing tegenover het Nederlandse dagblad ‘De Telegraaf.’

Red Bull Racing heeft aan het ‘GPBlog’ bevestigd dat Sky het spotje offline zal halen. Op de sociale media circuleert het spotje wel nog.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022