“Red Bull moet terugvechten tijdens GP van België”

Volgens Christian Horner moet Red Bull alles in het werk stellen om sterker voor de dag te komen op het circuit van Spa-Francorchamps. Terugvechten is de boodschap.
image

Red Bull kon de voorbije vijf races slecht eenmaal zegevieren en dat is een groot verschil met de start van het seizoen. Tijdens de eerste zes races won het immers maar liefst vijf keer. Telkens stond Sebastian Vettel bovenaan op het podium maar nu lijkt Vettel een deel van zijn dominantie te hebben verloren.

Op het vlak van het kampioenschap loopt alles nog wel naar wens. Vettel vergrootte na de GP van Hongarije nogmaals zijn voorsprong en het ziet er nu wel erg goed uit voor de Duitser. Toch betekent het niet dat Red Bull op haar lauweren zal rusten. Volgens Christian Horner zal Red Bull tegen de GP van België alles in het werk stellen om opnieuw te kunnen zegevieren.

“De eerste drie teams zitten erg dicht bij elkaar. Sebastian presteerde tot voor de zomerbreak erg goed: 6 overwinningen, 4 tweede plaatsen en 1 vierde plaats, dat zijn fantastische resultaten,” zegt Horner.

“Er wacht ons echter nog een lange weg. We kwalificeerden ons dit seizoen telkens op de pole, dus we verwachten dat we na de zomerpauze opnieuw in goede conditie verkeren om de strijd aan te gaan.”

Dat het Red Bull en Vettel niet alleen om de beide wereldtitels draait dat maakt Christian Horner wel erg duidelijk: “Onze focus is om opnieuw beter te presteren en te proberen iedere race te winnen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print