Red Bull probeert crisis te vermijden

Bij Red Bull Racing was er gisterenavond een lokale depressie boven hun Energy Station. Het stormde bij Red Bull en de situatie bij de renstal is net zoals bij de beruchte vulkaan uit Ijsland: de Eyjafjallajökull. Voorlopig is het immers niet de vraag of er een nieuwe uitbarsting komt, maar wanneer er opnieuw een uitbarsting komt.
Binnen Red Bull rommelt het, dat mag duidelijk zijn. Sebastien Vettel en Mark Webber weigeren allebei de schuld voor het incident op zich te nemen. Daarenboven zijn de meningen bij de teamleiding ook al verdeeld over de schuldvraag rondom het incident. Daar bovenop kwamen dan nog eens de geruchten in de pers en de kritiek van de fans dat Sebastian Vettel bij Red Bull zou worden voorgetrokken.

Redenen genoeg dus om op zijn minst van een kleine crisis binnen Red Bull Racing te spreken. Een crisis die zo snel mogelijk moet bezworen worden. En daarmee is Christian Horner nu volop bezig.

“Het belangrijkste is, en die ervaring heb ik uit meerdere andere raceklassen, dat we open over deze problemen communiceren en dat we de zaken uitklaren. En dat zullen we ook doen,” aldus Christian Horner tegenover Autosport.

“Er heerst geen vijandigheid tussen beide rijders. Ze zijn beiden erg competitief. Het zijn twee hongerige roofdieren en wij moeten ervoor zorgen dat ze hieruit leren en dat het in de toekomst niet meer voorvalt.”

Foto: In Monaco was alles nog koek en ei tussen Vettel en Webber …
image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}