Red Bull toont eindelijk haar ‘agressieve’ F1-bolide

Red Bull F1 team
Red Bull F1 team

Al de teams hebben tijdens hun presentaties van de nieuwe F1-bolide op één of andere manier verstoppertje gespeeld. Vooral bij Red Bull was het uitkijken naar hoe de wagen er uiteindelijk zou uitzien op het circuit.

Na de zogenaamde filmdag of shakedown die heel wat teams deden kregen we vandaag eindelijk de ‘echte’ F1-bolides te zien. Al valt ook dat laatste af te wachten want waarschijnlijk zullen heel wat teams hun definitieve specificatie pas in Bahrein het circuit opsturen om zo niet te veel aan de concurrentie te tonen.

Red Bull toonde ons tijdens de presentatie van de RB18 een wagen volgens de nieuwe regels maar de echt ‘agressieve’ versie van de wagen volgens de 2022-specificaties kregen we pas vandaag tijdens de eerste dag van de F1-test in Barcelona te zien.

“Ik denk dat deze wagen, omwille van de regels die nog zo nieuw zijn, zich snel zal ontwikkelen en het gaat fascinerend zijn om de verschillende concepten te zien die de teams hanteren,” aldus Red Bull-teambaas Christian Horner.

“Het gaat een ontwikkelingsstrijd worden tussen de eerste race in Bahrein en de laatste race in Abu Dhabi.”

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer