Red Bull: Webber pakt de pole in Spanje

De Australische Red Bull-rijder Mark Webber veroverde vandaag knap de eerste plaats. Teamgenoot Sebastian Vettel sloot perfect aan als tweede. Hieronder hun verklaringen.
“Het klopt dat Sebastian vandaag niet beter kon doen dan ik maar hij leverde eveneens geweldig werk voor het team. Ik lag meteen vooraan in de eerste snelle ronde van Q3 en dan voelt het goed aan om de tweede ronde aan te vatten. Aan beide kanten van de garage sliepen de medewerkers slechts vijf uurtjes en ze leverden allemaal geweldig werk. Ik voel me uiteraard goed bij de situatie en ik kijk uit naar de race van morgen”, aldus Mark Webber.

image

Teamgenoot Sebastian Vettel kon alvast niet ontkennen dat Webber vandaag oppermachtig was. De jonge Duitser hoopt morgen op een goed resultaat.

“Uiteraard wil ik Webber feliciteren want hij was vandaag onklopbaar. Onze kwalificatie verliep zeer goed maar de race is pas morgen en we weten hoe snel de dingen kunnen veranderen. De race zal lang zijn en punten worden pas morgen gescoord. Ik vertrek van op de eerste startrij en dat geeft me opnieuw een zeer goed gevoel. Onze mensen werkten enorm hard. Ik kijk uit naar de race op zondag, misschien zelfs met een beetje regen”, aldus Sebastian Vettel.

image
a:1:{s:9:”file_name”;s:18:”spanje_quali_4.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}