Red Bull: “Wij hebben momenteel niets mee te delen”

Maakt Red Bull komend weekend de nieuwe teamgenoot van Sebastian Vettel bekend?
image
Volgens het Duitse Sport Bild zal Red Bull tijdens het raceweekend in Spa-Francorchamps aankondigen dat Daniel Ricciardo komend seizoen de teamgenoot van Sebastian Vettel zal worden.

Ricciardo rijdt momenteel voor het zusterteam Toro Rosso en nu het management van Kimi Raikkonen laat verstaan dat de Fin normaal gesproken niet naar Red Bull zal gaan, dan lijkt het logisch dat Ricciardo als tweede rijder naast Sebastian Vettel zal rijden in 2014. Ricciardo en Raikkonen waren immers de twee belangrijkste kandidaten voor het racezitje van Mark Webber.

Maar bij Red Bull zijn ze niet erg spraakzaam …

Helmut Marko liet reeds verstaan dat hij geen commentaar kon geven voor de race in België en toen ESPN bij Red Bull polste voor een reactie kregen ze het volgende te horen:

“We hebben momenteel niets aan te kondigen,” aldus een woordvoerder van het team.

Maar zoals zo vaak zal de verrassing reeds gepasseerd zijn en zal bijna gans de F1-paddock weten wat Red Bull zal aankondigen tegen dat het zover is. Ricciardo bij Red Bull in 2014? Dat zou meteen ook betekenen dat Antonio Felix da Costa een zitje zou kunnen krijgen bij Toro Rosso. En zo zouden de racezitjes binnen Red Bull en Toro Rosso opnieuw mooi verdeeld zijn …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}