Renault gaat nieuwe F1-bolide presenteren … zonder F1-bolide

Het Renault F1-team stelt woensdag haar nieuwe F1-bolide voor maar opmerkelijk genoeg ontbreekt daarbij één belangrijk iets …


Uit een statement van het Renault F1-team blijkt dat de rijders, Esteban Ocon en Daniel Ricciardo, aanwezig zullen zijn op het event dat de presentatie van de nieuwe Renault F1-bolide omvat.

Ook Cyril Abiteboul, Marcin Budkowski, Rémi Taffin, Pat Fry en Alain Prost zullen van de partij zijn en hun zegje over de nieuwe wagen en het nieuwe F1-seizoen doen.

Maar de presentatie van een nieuwe F1-bolide draait uiteraard vooral rond de nieuwe wagen op zich … en die zal opmerkelijk genoeg niet aanwezig zijn.

“We zullen de RS20 onthullen maar de wagen zal fysiek niet aanwezig zijn op het event,” luidt het in de mededeling van Renault.

Zowel de gasten op het event alsook de fans wereldwijd zullen het dus moeten stellen met foto’s van de nieuwe Renault F1-bolide. Renault laat immers ook weten dat er geen livestream zal zijn.

Grote vraag is nu of Renault haar wagen nog niet volledig klaar heeft of gewoon de details van haar nieuwe F1-bolide tot het allerlaatste moment wil weghouden van nieuwsgierige fotografen.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021