“Renault moet realistisch blijven”

Robert Kubica wist in zijn R30 het podium nog eens te bereiken in Australië. De Poolse Renault-rijder denkt vooral dat realistisch blijven nu de boodschap is.
Bij de Franse renstal Renault is men vast en zeker nog steeds in de wolken door het behaalde resultaat in Melbourne. Robert Kubica deed er al snel het uitvallen van teamgenoot Vitaly Petrov vergeten door op het podium te eindigen.

Komend weekend vindt de Grand Prix van Maleisië al plaats en geweten is dat de R30 dan van enkele upgrades zal worden voorzien. Waarschijnlijk zullen veel supporters nog meer gaan verwachten van Kubica maar deze blijft daarentegen liever met beide voeten op de grond. Realistisch blijven is dus zijn boodschap.

“In Australië beleefden we niet bepaald een normale wedstrijd en het is moeilijk om op basis daarvan dus te gaan oordelen over de R30. Ik kan de wagen comfortabel rijden waardoor ik constante tijden kan neerzetten. Toch zullen we hard moeten blijven werken en alles zal afhangen van de evolutie van onze R30. We moeten realistisch blijven als we ons tussen de toppers willen blijven mengen. Het deed me zeker goed om nog eens op het podium te kunnen eindigen maar in Maleisië zullen de omstandigheden totaal anders zijn. De R30 doet het dan wel weer goed bij warme temperaturen en mogelijk brengt Maleisië ons op dat gebied dan weer wel geluk”, aldus Robert Kubica.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}