Renault voegt 16-jarige Spaanse toe aan haar talentenprogramma

Renault heeft twee jonge racetalenten toegevoegd aan haar Renault Sport Academy, het talentenprogramma voor jonge rijders, waaronder een 16-jarige Spaanse.

In de Renault Sport Academy, het talentenprogramma van Renault Sport, zaten reeds Jack Aitken, Max Fewtrell, Jarno Opmeer en Sun Yue Yang. Daaraan worden nu de Spaanse Marta García en de Deen Christian Lundgaard toegevoegd.

Nadat het Sauber F1 team met Tatiana Calderon een vrouw als ontwikkelingsrijder aanstelde heeft nu dus ook Renault Sport met de 16-jarige Spaanse Marta García een vrouw in haar rangen. Marta García en Christian Lundgaard zullen voor het Nederlandse MP Motorsport deelnemen aan respectievelijk de Spaanse en Noord-Europese Formule 4.

“Het is een fantastische kans voor mij en een eer om de Renault Sport Academy te vervoegen. Ik kijk er naar uit om door heen het seizoen samen te werken met het team. Het is een ongelooflijk professionele omgeving die een sleutelrol zal spelen bij mijn ontwikkeling en progressie die ik boek. De coaching en ondersteuning zullen mij helpen bij de voorbereiding van mijn deelname aan de Spaanse Formule 4,” zegt Marta García in een reactie.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print