Ricciardo: “Er is geen plaats voor mij bij andere topteams”

Daniel Ricciardo geeft toe dat hij hoogstwaarschijnlijk bij Red Bull blijft in 2019, omdat de “twee aantrekkelijkste” teams geen plaats voor hem hebben.


Zoals eerder deze week al besproken (lees: Red Bull verwacht voor de zomerpauze een nieuwe deal met Ricciardo) is Ricciardo dichtbij een contractverlenging met Red Bull, nadat hij de kat uit de boom keek om te zien wat de mogelijkheden waren bij Mercedes en Ferrari. Het ziet er nu echter naar uit dat Mercedes verder gaat met Lewis Hamilton en Valtteri Bottas, terwijl Ferrari verder gaat met Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen of Charles Leclerc.

“Het ziet er naar uit dat ik bij Red Bull zal blijven, maar er is nog niets ondertekend”, zegt Ricciardo. “Ik probeer immers nog een aantal dingen uit te zoeken.”

“Niet alle deuren van de andere teams zijn gesloten, maar de andere topteams gaan waarschijnlijk verder met hun huidige rijders. Ik kan dat niet zeker bevestigen, maar als je tussen de lijnen door leest, voel je dat het waarschijnlijk zo zal zijn.”

“Natuurlijk zijn Ferrari en Mercedes de aantrekkelijkste teams, naast Red Bull. Als er geen mogelijkheden zijn bij die teams, dan is het moeilijk om me te overtuigen dat een ander team beter is dan Red Bull. Ik probeer voor mezelf de juiste beslissing te maken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print