Ricciardo: “Red Bull en Mercedes laten nog niet in hun kaarten kijken”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Tijdens de eerste twee testdagen in Barcelona vonden we vooral McLaren en Ferrari bovenaan terug. Volgens McLaren-rijder Daniel Ricciardo tonen Red Bull en Mercedes zich echter bewust nog niet en houden ze nog heel wat achter de hand.

McLaren bovenaan de eerste testdag, Ferrari bovenaan tijdens de tweede testdag terwijl we Red Bull en Mercedes op enige afstand telkens terugvinden. Iedereen is het er echter over eens dat Red Bull en Mercedes verstoppertje spelen.

“Het is erg moeilijk om in te schatten wie er momenteel voorop ligt,” aldus Daniel Ricciardo.

“Langs de ene kant wil je alleen maar rondjes rijden en we hebben op beide dagen meer dan 100 ronden gereden. Ik denk dat we ons op dat vlak in een goede situatie bevinden.”

“We lijken ons bovenaan te bevinden wat de rondetijden betreft. Ik denk echter niet dat Mercedes en Red Bull al iets echt getoond hebben, ze hebben nog niet in hun kaarten laten kijken, dus ik kijk nog niet al te veel naar de rondetijden.”

“Ferrari ziet er volgens mij erg goed uit, ze lijken erg consistent te presteren. Maar het is en blijft moeilijk om in te schatten,” besluit Ricciardo.

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer